AKTA Purifier 10 UV-900 calibration failure

Discussions about HPLC, CE, TLC, SFC, and other "liquid phase" separation techniques.

3 posts Page 1 of 1
Hi all:

we have a used AKTA purifier and the UV-900 showed "calibration failed“ error message after we turn on the system, the manual says to turn it off and then turn it back on to re-calibrate it, we tried but the problem still exist.

can anyone tell me what is going on and any reply will be highly appreciated!
was there any solution given for the following problem by anyone.
Thank you
BIB wrote:
Hi all:

we have a used AKTA purifier and the UV-900 showed "calibration failed“ error message after we turn on the system, the manual says to turn it off and then turn it back on to re-calibrate it, we tried but the problem still exist.

can anyone tell me what is going on and any reply will be highly appreciated!
we are also having the same exact problem as the prior two posters. how did you guys solve your problems?
ilindb

dumb.mostly wrote:
was there any solution given for the following problem by anyone.
Thank you
BIB wrote:
Hi all:

we have a used AKTA purifier and the UV-900 showed "calibration failed“ error message after we turn on the system, the manual says to turn it off and then turn it back on to re-calibrate it, we tried but the problem still exist.

can anyone tell me what is going on and any reply will be highly appreciated!
3 posts Page 1 of 1

Who is online

In total there are 4 users online :: 2 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 234 on Tue Feb 06, 2018 7:33 am

Users browsing this forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] and 2 guests