GC430-system not found by galaxie chromatography data system

Discussions about chromatography data systems, LIMS, controllers, computer issues and related topics.

4 posts Page 1 of 1
We are using a Varian GC430 (Agilent) which is run by Galaxie. After changing to Windows 7 we had to re-install a new version of the galaxie software. The installation was successful, all paths were checked by the diagnosis software and found to be correct.
In the Galaxie configuration manager the Varian GC430 system is properly found. Communication between the configuration manager and the instrument works. However, if we open the Galaxie chromatography data system software, the instrument is not found. The “system” field just shows a blank display.
Any idea what to do?
Same problem, please help me.
Flavio
if everything was properly done then you need enter the id in the user id column so it will fill up the remaining rows.
Hi Jihad,
Which id? where is the user id column? Is it in galaxie CDS or CS? Could you elaborate ? Thanks
4 posts Page 1 of 1

Who is online

In total there are 3 users online :: 0 registered, 0 hidden and 3 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 599 on Tue Sep 18, 2018 9:27 am

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Latest Blog Posts from Separation Science

Separation Science offers free learning from the experts covering methods, applications, webinars, eSeminars, videos, tutorials for users of liquid chromatography, gas chromatography, mass spectrometry, sample preparation and related analytical techniques.

Subscribe to our eNewsletter with daily, weekly or monthly updates: Food, Environmental, (Bio)Pharmaceutical, Bioclinical, Liquid Chromatography, Gas Chromatography and Mass Spectrometry.

Liquid Chromatography

Gas Chromatography

Mass Spectrometry